ZLATNA DVORANA

Zlatna dvorana u sklopu hotela Imperial, drugog opatijskog hotela sagrađenog odmah nakon Kvarnera krajem 19. stoljeća, spoj je elegancije prošlosti i modernog servisa na centralnoj lokaciji u srcu Opatije. Zahvaljujući ovom izuzetnom položaju, hotel i dvorana lako su dostupni s opatijske glavne prometnice, a odmah preko puta nalaze se crkva i park sv. Jakova s poznatom fontanom Helija i Selene. Idealna kulisa za Vaše vjenčanje!

Organizacija vjenčanja

Dvorana nudi različite mogućnosti rasporeda stolova i ima maksimalni kapacitet 180 osoba. Organizacija vjenčanja moguća je tijekom cijele godine.Za sva pitanja i posebne dogovore na usluzi Vam stoji šef hrane i pića hotela.

Ponuda svadbenih svečanosti

Događaj koji je pred Vama zasigurno je jedan od najvećih u životu. Hotel Imperial u Opatiji savršeno je mjesto za ostvarenje Vaših snova. Naše ljubazno i stručno osoblje s velikim će Vam zadovoljstvom pružiti vrhunsku uslugu sa željom da svojim doprinosom uveliča Vaš ulazak u zajednički život. Brižljivo ćemo proučiti sve Vaše želje kako bismo sve Vaše zamisli realizirali do najsitnijih detalja. Želja nam je da s našim timom učinimo sve da Vi i Vaši uzvanici doživite nezaboravne trenutke u Hotelu Imperial. Za sve Vaše želje i upite naše Vam je osoblje na raspolaganju.

Posebne ponude

****