KRISTALNA DVORANA

Ovo je najpoznatija, najstarija i najelegantnija svečana sala u Opatiji, mjesto na kojemu se odvijaju najglamuroznija događanja u gradu. Impresivni kristalni lusteri, bogato urešeni zidovi i dekoracije na vanjskoj fasadi, veliki prozori s pogledom na fantastičnu terasu i morsko plavetnilo... Kristalna dvorana sinonim je za eleganciju i profinjenost. Nalazi se u sklopu hotela Kvarner, prvog opatijskog hotela, smještenog uz samu obalu i u neposrednoj blizini nekih od najvažnijih opatijskih znamenitosti: crkve i parka sv. Jakova, te vile i parka Angiolina, što znači da će Vaše vjenčanje u ovoj dvorani dodatno biti uljepšano ovim predivnim okruženjem.

Organizacija vjenčanja

Dvorana nudi različite mogućnosti rasporeda stolova i ima maksimalni kapacitet 400 osoba. Osim u dvorani, kompletna ceremonija može se organizirati i na terasi (na koju se izlazi direktno iz dvorane) i pokraj hotelskog otvorenog bazena. Organizacija vjenčanja moguća je tijekom cijele godine. Za sva pitanja i posebne dogovore na usluzi Vam stoji šef hrane i pića hotela.

Ponuda svadbenih svečanosti

Događaj koji je pred Vama zasigurno je jedan od najvećih u životu. Hotel Kvarner u Opatiji savršeno je mjesto za ostvarenje Vaših snova. Naše ljubazno i stručno osoblje s velikim će Vam zadovoljstvom pružiti vrhunsku uslugu sa željom da svojim doprinosom uveliča Vaš ulazak u zajednički život. Brižljivo ćemo proučiti sve Vaše želje kako bismo sve Vaše zamisli realizirali do najsitnijih detalja. Želja nam je da s našim timom učinimo sve da Vi i Vaši uzvanici doživite nezaboravne trenutke u Hotelu Kvarner. Za sve Vaše želje i upite naše Vam je osoblje na raspolaganju.

Smještaj

Hotel Kvarner nudi smještaj kategorije 4 zvjezdice. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Posebne ponude

****