HOTEL BELVEDERE

Hotel Belvedere još je jedan u nizu arhitektonskih bisera Opatije. Ljepota njegove fasade savršeno se uklapa u predivan park koji ga okružuje, a terasa neposredno iznad obalnog šetališta Lungomare pruža jedan od najljepših ugođaja na cijeloj Rivijeri. U parku i na terasi moguće je održati dio ceremonije, npr. prijem gostiju ili hladni buffet.

Organizacija vjenčanja

Restoran hotela Belvedere nudi različite mogućnosti rasporeda stolova i ima maksimalni kapacitet 130 osoba. Osim u restoranu, dio ceremonije (okupljanje svatova, hladni buffet) može se organizirati i na terasi odnosno u prekrasnom parku koji okružuje hotel. Organizacija vjenčanja moguća je tijekom cijele godine. Za sva pitanja i posebne dogovore na usluzi Vam stoji šef hrane i pića hotela.

Ponuda svadbenih svečanosti

Događaj koji je pred Vama zasigurno je jedan od najvećih u životu. Smart Selection Hotel Belvedere u Opatiji savršeno je mjesto za ostvarenje Vaših snova. Naše ljubazno i stručno osoblje s velikim će Vam zadovoljstvom pružiti vrhunsku uslugu sa željom da svojim doprinosom uveliča Vaš ulazak u zajednički život. Brižljivo ćemo proučiti sve Vaše želje kako bismo sve Vaše zamisli realizirali do najsitnijih detalja. Želja nam je da s našim timom učinimo sve da Vi i Vaši uzvanici doživite nezaboravne trenutke u Smart Selection Hotelu Belvedere. Za sve Vaše želje i upite naše Vam je osoblje na raspolaganju.

Smještaj

Hotel Belvedere nudi smještaj kategorije 2 zvjezdice u 13 jednokrevetnih i 82 dvokrevetne sobe. Mladencima je na raspolaganju „wedding suite“. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Posebne ponude

****