HOTEL AMBASADOR

Hotel Ambasador predstavlja vrhunac ponude Liburnia Riviera Hotela. Njegova moderna arhitektura dominira ovim dijelom Opatija uzdižući se neposredno iznad obalnog šetališta Lungomare. Vjenčanje se može održati u hotelskom restoranu, ali također i u prostoru vanjskog bazena s terasom. Mogućnosti ima mnogo, na Vama je da izaberete. Hotel ima i vlastito kupalište.

Organizacija vjenčanja

Restoran hotela Ambasador nudi različite mogućnosti rasporeda stolova i ima maksimalni kapacitet 200 osoba. Osim u restoranu, komletna ceremonija može se organizirati i na terasi odnosno pokraj hotelskog otvorenog bazena. Organizacija vjenčanja moguća je tijekom cijele godine. Za sva pitanja i posebne dogovore na usluzi Vam stoji šef hrane i pića hotela.

Ponuda svadbenih svečanosti

Događaj koji je pred Vama zasigurno je jedan od najvećih u životu. Hotel Ambasador u Opatiji savršeno je mjesto za ostvarenje Vaših snova. Naše ljubazno i stručno osoblje s velikim će Vam zadovoljstvom pružiti vrhunsku uslugu sa željom da svojim doprinosom uveliča Vaš ulazak u zajednički život. Brižljivo ćemo proučiti sve Vaše želje kako bismo sve Vaše zamisli realizirali do najsitnijih detalja. Želja nam je da s našim timom učinimo sve da Vi i Vaši uzvanici doživite nezaboravne trenutke u Hotelu Ambasador. Za sve Vaše želje i upite naše Vam je osoblje na raspolaganju.

Smještaj

Hotel Ambasador nudi smještaj kategorije 5 zvjezdica u 36 jednokrevetnih i 108 dvokrevetnih soba. Mladencima je na raspolaganju „wedding suite“. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Posebne ponude

****